Een complete beursstand huren voor een beurs?

Wil je een complete beursstand huren voor een beurs? Ben je op zoek naar een beursstand met een trendy uitstraling volgens de laatste beursinnovaties? Wil je geen hoge investeringen doen maar altijd up-to-date zijn met een actuele presentatie? Travelexpo heeft voor elk budget een beurstand: van ontwerp over plaatsing tot afbouw kan je bij ons terecht.

Travelexpo zorgt voor functionele, opvallende en prijsbewuste beursstanden. Iedere beursdeelname dient tot in de puntjes verzorgd te zijn om een uitstekende indruk te maken op je bezoekers. Door een doordachte en representatieve beursstand te huren geef je je bezoekers een goede eerste impressie van je bedrijf en activiteiten.

Huren van een modulaire beursstand

Door de modulaire bouwwijze kunnen wij zowel grote als kleine beursstands maken binnen een kort tijdsbestek. Travelexpo standenbouw biedt dan ook vele voordelen. Zelfs grote overspanningen en hoogtes zijn mogelijk zonder ingewikkelde constructies. De eenvoudige en snelle bouwwijze maakt dat het huren van een beursstand een kostenefficiënte oplossing is voor uw beursstand. Ook grote beursstands kunnen tegen scherpe tarieven gerealiseerd worden.

Verlichting van de beursstand

Een mooie beursstand komt pas echt tot leven met een doordachte verlichting. Travelexpo past diverse technieken toe om iedere stand optimaal uit te lichten, afhankelijk van de te verlichten objecten en de gewenste sfeer. Wij maken een weloverwogen keuze voor de toe te passen techniek van verlichting.

Decoratie van de beursstand

De Travelexpo beursstandconstructies worden professioneel en attractief aangekleed met plafonddoeken, full color geprinte doeken, decoratiestoffen en reclamepanelen. De materialen zijn van een uitstekende kwaliteit zodat ze meerdere malen kunnen gebruikt worden. Hierdoor hoef je niet opnieuw te investeren bij het volgende gebruik van de beursstand.

Meubilair in de beursstand

Ook voor de inrichting van de beursstand ben je bij Travelexpo in goede handen. Wij beschikken over een ruim assortiment van vloerbedekking, ontvangstbalies, koelkasten, tafels en stoelen, loungesets, vitrines,… Voor iedere beursstand kan zo de juiste invulling en sfeer kan worden gerealiseerd.

Techniek voor de beursstand

Vanzelfsprekend staat Travelexpo ook in voor de nodige techniek zoals stroomvoorziening, computers, internet, beeldschermen en audio-apparatuur. Er zal dus niets ontbreken op de beursstand tijdens je beursdeelname!

Interesse om een functionele, opvallende beursstand te huren? Kom met ons praten en ontdek hoe Travelexpo je kan helpen bij je volgende beursdeelname!