Beursstand kopen in alle soorten en maten

Een beurstand kopen is investeren in een beursstand die zo is opgebouwd dat hij gemakkelijk is aan te passen. Travelexpo kiest daarbij de oplossing die het best past bij de uitstraling van je bedrijf en je budget.

Ga je als ondernemer deelnemen aan een beurs, dan wil je er natuurlijk alles uithalen. Het is dan ook de kunst om je bedrijf en je producten optimaal te presenteren. Een professionele beursstand zal hier zeker bij helpen !

Wanneer je als ondernemer echter specifieke wensen hebt voor een beurspresentatie en deze kunnen niet met huurmateriaal, vormen of afmetingen kunnen worden ingevuld, dan wordt vaak gekozen om bepaalde elementen of zelfs een hele stand op maat te ontwikkelen.

De voordelen van het kopen van een beursstand is dat er weinig beperkingen zijn in uitvoering, afmetingen en/of materialen. Ook wanneer je regelmatig deelneemt aan beurzen, kan het interessant zijn om een stand te kopen. Uiteindelijk kom je er een stuk goedkoper uit. Travelexpo adviseert je graag hierover, zodat duidelijk wordt wat voor jou de beste keuze is: een beursstand kopen of een beursstand huren.

De nadelen van het kopen van een beursstand zijn o.a. de hoge eenmalige aanmaakkosten en de opslagkosten. Je bent bovendien gebonden aan een bepaald ontwerp van beursstand, aan de afmetingen en aan de uitstraling.

Er zijn vele soorten beursstands te koop de dag van vandaag. Wanneer je echter met je beursstand iets wilt bereiken, tussen alle beursstands uit wil springen en een professionele uitstraling wil creëren, kies dan voor de beursstands van Travelexpo. Wij zijn een fullservice standenbouwer en bieden onder meer houtbouw, interieurbouw en modulaire systeembouw beursstands te koop aan.

Kies je voor houtbouw, dan kunnen wij vrijwel elke vorm realiseren met de meest uiteenlopende materialen. Interieurbouw wordt veelal specifiek toegepast. Wil je besparen op tijd en kosten, kies dan voor de aankoop van een standaard beursstand. Hierbij wordt gebruik gemaakt van vaste elementen. Ten slotte levert Travelexpo eveneens portable systemen, zoals banners en displays, om het beursplaatje compleet te maken.

Van concept tot uitvoering en van ontwerp tot compleet interieur: Travelexpo heeft een beursstand te koop voor iedereen die efficiënt zijn doelgroep wil bereiken.

Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden van onze beursstands op maat en onze beursstands te koop. Wij adviseren u graag!