Een beursstand op maat voor maximale aantrekkingskracht

Het ontwerp van een beursstand volledig volgens jouw huisstijl ! We ontwikkelen met veel plezier een decor op maat om jouw bedrijfsimago te ondersteunen. De stand wordt volledig gepersonaliseerd zodat je merk nog sterker naar buiten komt.

Hoe gaat Travelexpo als standenbouwer te werk?

Het maken van een beursstand blijft steeds een uitdaging. Bij Travelexpo gaan we dan ook voor een systematische aanpak van jouw beursstand op maat.

De voorbereiding van de beursstand

Tijdens een eerste bespreking overlopen we alle praktische zaken: aan welke beurzen wil je deelnemen, wat verwacht je van je beursstand, wat is het doel van je beursdeelname, heb je een bepaalde stijl voor ogen,... Alle mogelijke praktische informatie kan hiervoor gebruikt worden. Wij houden hier rekening mee bij het ontwerp van jouw beursstand.

Het ontwerp van de beursstand

Nu is het de beurt aan onze ontwerpers. Zij bedenken een totaalconcept zodat je doelstellingen worden bereikt. Dit concept wordt concreet gemaakt met enkele voorstellen, die we verder uitwerken aan de hand van 3D-ontwerpen. Wanneer we unaniem overtuigd zijn van ons eigen ontwerp, nemen we opnieuw contact op.

De presentatie van de beurstand

We komen opnieuw samen om met 3D-beelden het standontwerp te bekijken. Zo krijg je onmiddellijk een realistisch beeld van de toekomstige beursstand. Eventuele opmerkingen worden aangepast. Als alles uiteindelijk naar wens is, gaat Travelexpo over tot de productie van de stand.

De productie van de beursstand

Het ontwerp van de beursstand is klaar en de stand kan in de ateliers van Travelexpo gemaakt worden door een ervaren team van professionele standenbouwers. Daarna wordt de beursstand opgebouwd op de beurs. Dit kan zowel in het binnen- als in het buitenland. Travelexpo bouwt de beursstand zorgvuldig op en we werken deze tot in de puntjes af zodat alles klaar is om de bezoekers te ontvangen. Na de beurs bouwen we de beursstand ook af. We zorgen voor opslag en onderhoud tot je volgende beursdeelname.

Travelexpo = full service standenbouwer

Tavelexpo is een full service standenbouwer die de volle verantwoordelijkheid neemt voor alle aspecten van jouw beursstand op maat. Wij zorgen eveneens voor alle administratie gerelateerd aan de beursstand, zoals aanvragen voor wateraansluiting, elektriciteit, ophangingspunten, verzekeringen,... Wens je catering op de beursstand of ben je op zoek naar een hostess? Travelexpo regelt alles. Het enige wat je moet doen, is enkele minuten voordat de beurs begint aanwezig zijn op de stand om de bezoekers te ontvangen.

Meer weten over onze beursstanden op maat? Contacteer ons en maak van je volgende beursdeelname een klinkend succes!