Modulaire beurstanden die opvallen

Een modulaire beursstand is prijstechnisch veel goedkoper dan normale standbouw of vaste beursstands. Neem je meerdere keren per jaar deel aan beurzen of evenementen? Dan is een modulaire beursstand de beste oplossing!

Wat is een modulaire beursstand?

Een modulaire beursstand is heel wat meer dat 2 systemen koppelen of tegen elkaar zetten. Als je de ruimte van je beursstand echt effectief wil benutten, dan zijn er slechts enkele die hierop aansluiten.

Een overzicht van de voordelen van een modulair beurstand systeem:

  • In de hoogte aanpasbaar
  • Mogelijkheid om zelf de breedte en de diepte aan te passen
  • Vorm en stijl zijn eenvoudig aanpasbaar
  • Gemakkelijk te monteren door 1 persoon
  • Compact in transport
  • Uitbreidbaar met extra materialen

Met een modulaire beursstand ben jezelf diegene die de vorm en de uitstraling van de beursstand bepaalt. Op die manier wordt op alle beurzen telkens weer een unieke uitstraling gecreëerd.

Modulaire beursstands op basis van modulaire componenten

Ben je van plan om met een beursstand deel te nemen aan meerdere beurzen? Dan heb je verschillende opties. Je kan eenmalig een stand laten bouwen (reguliere standenbouw). Maar dit betekent dat je voor de volgende beurs opnieuw moet beginnen, en wederom budget moet vrijmaken.

Travelexpo ontwerpt modulaire beursstands op basis van modulaire componenten. Hierdoor investeer je maar één keer in je beursstand. Een modulaire beursstand is gemakkelijk aanpasbaar (vergroten of verkleinen). Ook de bedrukking kan eenvoudig en snel nabesteld worden. Ideaal dus als je je huisstijl wil aanpassen of een nieuwe marketingcampagne wil promoten.

Wil je de voordelen ontdekken van een modulaire beursstand? Neem dan contact met ons op!