Een standenbouwer waar je kan op rekenen!

Gevestigd nabij Kortrijk, in het hart van Europa, is Travelexpo jouw gateway voor een succesvol Europees beursprogramma. Als professionele standenbouwer met meer dan 30 jaar ervaring streven wij telkens weer naar kwalitatief hoogstaande beursstanden, en dit voor ieders budget. Met passie voor het vak!

Travelexpo heeft niet alleen de kennis en ervaring in huis om een onderscheidend standconcept te bedenken en uit te voeren, wij wijzen ook op de gevolgen van conceptuele keuzes op vlak van kostprijs , hergebruik, transportkosten,… Dat zijn enkele van onze felgesmaakte ingrediënten om van jouw project een voltreffer te maken.

Van start tot finish worden alle aspecten in verband met jouw beursdeelname je onder één dak aangeboden:

Het ontwerp van je beursstand: standenbouw met een creatieve toets

Dank zij de in-house ontwerpstudio maakt Travelexpo voor jou een beursstand die in het oog springt. Als ervaren standenbouwer zorgen wij ervoor dat men je niet voorbijloopt. Dat je in het oog springt op iedere beurs waar je aan deelneemt.

Een beursstand huren of kopen: altijd full-service!

Wist je dat je bij Travelexpo een complete beursstand kan huren voor je beursdeelname? Travelexpo kiest daarbij de oplossing die het best past bij de uitstraling van je bedrijf en je budget. Vertrouw op Travelexpo voor de all-in-one aanpak van je beursstand, zodat jij je kan focussen op het belangrijkste: je klanten!

Modulaire of traditionele beursstanden: kies het beste uit twee werelden

Zowel met een modulair systeem als met een stand op maat in hout toveren we jouw standruimte om tot een aantrekkingspool voor de beursbezoekers. Het Travelexpo-team staat je met raad en daad bij om de juiste keuze te maken.

In-house schrijnwerkerij voor gepersonaliseerde beursstanden op maat

Made by Travelexpo! Jouw absolute kwaliteitsgarantie voor  een hoogstaande beursstand op maat van je bedrijf. Een unicum, dat zal zowel jouw paradepaard als het onze is. We ontwikkelen en produceren in ons eigen schrijnwerkatelier een beursstand op maat om jouw product- en bedrijfsimago te versterken. Je stand wordt volledig gepersonaliseerd zodat je merk nog sterker naar buiten komt.

De inrichting van je beursstand: een belangrijke succesfactor

Aandacht trekken blijft de boodschap! Om de look van je beursstand te bepalen, gaan we bij Travelexpo heel creatief te werk. Onze originele ideeën prikkelen de nieuwsgierigheid van de passerende beursbezoeker, en het verbluffende eindresultaat is steeds een beursstand met een uiterst professionele uitstraling... Gegarandeerd een publiekstrekker met stopping power!

Travelexpo heeft de know-how en expertise in huis om van je beursdeelname werkelijk een succesverhaal te maken. Contacteer ons en kies voor Travelexpo als jouw standenbouwer!